11. 03. 2019

Ocenění Cechu MZS-ČR od Policie ČR - Vzdělávací zařízení Pardubice

Vážené kolegyně a kolegové,

Loňský rok je již minulostí a naše aktivní činnost v oblasti prevence kriminality pokračuje dále i v dalším období, tedy roku 2019 – 2020. Máme dobře nastavenou spolupráci s MV ČR a PČR a budeme dále realizovat v tomto roce nástavbu projektu „Zabezpečte se II.“

Tato spolupráce přináší kredit našim členům, jako odborníkům v oboru, kteří jsou uvedení v mobilní aplikaci „Zabezpečte se“. Nejen tato aplikace, ale i celkový směr naší práce a naší činnosti přispívá k dobrému jménu členů CMZS ČR.

V závěru loňského roku prošli, čtyři vedoucí příslušníci z Útvaru policejního vzdělávání a služební přípravy v Pardubicích,  školícím střediskem TrezorTestu v Klecanech, pod vedením mistra technické sekce Ing. Petra Koktana. Následně začátkem tohoto roku, jsme asistovali  při slavnostním zahájení kurzu techniků kriminalistů v Pardubicích , kde skupině kriminalistů - techniků, s problematikou a orientací v překonávání mechanických zábranných prostředků, pomohl Bc. Daniel Šimandl . Kriminalisté – technici, tak budou moci lépe vyhodnocovat jednotlivé případy a způsoby vykrádaní bytů, domů a chat.

 

Poděkování ředitele Vzdělávacího zařízení Pardubice plk. Mgr. Pavla Nováka, tak patří všem, kteří se na realizaci celorepublikového preventivního projektu podíleli.

 

Za mne poděkování patří všem členům našeho cechu a věřím, že projekty jako Bezpečná země a Zabezpečte se, pomůžou členům i v jejich podnikatelské činnosti.

 

Děkuji a přeji všem hezký a úspěšný další den

 

S pozdravem

 

Ing. Petr Fráz

Cechmistr CMZS-ČR

 

PODĚKOVÁNÍ ŘEDITELE VZDĚLÁVACÍHO ZAŘÍZENÍ PČR PARDUBICE ZDE