22. 08. 2018

Pozvánka na zájezd - Essen Security 2018


Vážené kolegyně a kolegové

Nezadržitelně se blíží konec prázdnin a dovolených a brzy se přehoupneme do „Zámkařského podzimu 2018“. Jak jsme Vás informovali v květnu, budeme pořádat velkou konferenci 19.9.2018 s názvem Bezpečná škola základ bezpečné obce v rámci veletrhu For Arch 2018 dostupné na: http://forarch.cz/aktuality/detail?id=17184 , a Poradenského centra ve spolupráci MV ČR a PČR  s propagací výrobců – členů CMZS ČR .

 

Následuje očekávaný zájezd na veletrh zámkařské techniky, zkrátka všeho co nás jako členy cechu nejvíce zajímá. SECURITY MESSE ESSEN 2018.

V příloze Vám posílám pozvánku s programem zájezdu. Pro letošní rok se nám podařilo domluvit návštěvu ve výrobním závodě DORMA, kde se vyrábějí panikové a bezpečnostní zámky, samozavírače a další technika. Na veletrhu budeme hosty expozice společnosti SILCA včetně novinek v oblasti čipování a řezání klíčů a autoklíčů.

 

Věřím, že využijete této jedinečné příležitosti, která se v Essenu koná vždy po dvou letech a využijete našeho zájezdu k obohacení zkušeností a přehledu o světových novinkách v našem oboru.

 

Děkuji a přeji všem kolegům zdraví a úspěšný zámkařský podzim 2018


S pozdravem

 

Ing. Petr Fráz

Cechmistr CMZS-ČR

Člen poradního sboru OPPK MV-ČR

Člen HK-ČR

Člen ABŠ

fraz.petr@cmzs.cz

www.cmzs.cz