13. 04. 2018

Cech MZS-ČR odborným partnerem veletrhu For Arch 2018


Vážené kolegyně a kolegové,

Cech mechanických zámkových systémů ČR je opět odborným partnerem FOR ARCH 2018


Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH se bude i na letošním 29. ročníku významně věnovat oboru bezpečnosti. Ve spolupráci s Ministerstvem vnitra ČR, Policií ČR a Cechem mechanických zámkových systému ČR seznámí návštěvníky s aktuálními trendy a technologiemi v oblasti zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov, bezpečnostními službami a v neposlední řadě také stále více aktuální otázkou IT a kybernetické ochrany včetně ochrany měkkých cílů.

Po mimořádném úspěchu během loňského ročníku veletrhu FOR ARCH i letos ve dnech 18.-22. září v PVA EXPO PRAHA mohou návštěvníci získat konkrétní nabídku a přehled o trendech v oboru bezpečnosti u vystavovatelů. Rady týkající se ochrany objektů před vloupáním poskytnou zájemcům ve svém poradenském centru přímo v hale 4 zástupci Ministerstva vnitra ČR se svými partnery Policií ČR a Cechem mechanických zámkových systémů ČR.
Tématu bezpečnosti se bude letos věnovat také první ročník konference Bezpečná škola základ bezpečné obce, pořádá MVČR se svými partnery. Připravují se i další akce na téma zabezpečení objektů jak pro širší, tak pro odbornou veřejnost.
Záštitu veletrhu poskytlo MVČR i Policie ČR.

Cech mechanických zámkových systémů ČR je odborným partnerem veletrhu FOR ARCH, bude se na veletrhu aktivně prezentovat a zve své členy k účasti na tomto největším stavebním veletrhu v České republice.
termín konání: 18. – 22. 9. 2018
místo: PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9
www.forarch.cz

Celá tisková zpráva na odkazu ZDE:

 

Též informace na webu MV ČR:

http://www.mvcr.cz/clanek/web-o-nas-prevence-aktuality.aspx?q=Y2hudW09NA%3d%3d

 

Na setkání se těší představenstvo CMZS


S pozdravem,

Cechmistr