Formulář - čestné prohlášení a revize pro nouzové otvírání

CZ EN
bezpečná země bezpečná země

Formulář - čestné prohlášení a revize pro nouzové otvírání

Formulář ke stažení, který slouží pro maximalizaci ochrany před možnými následky pro zámečníka provádějícího službu nouzového otevření pro zákazníka.

Vážení kolegové, členové,

Na VH v Opavě byl přítomen se svou prezentací a následnými konzultacemi Mgr.Matějíček z právní kanceláře. Magistr Matějíček připravil prezentaci ohledně legislativního výkladu roviny nouzového otvírání zámečníků, s uvedením praktických příkladů ze života. Také odpovídal na mnohé dotazy z fóra. Jako výsledek této objednané přednášky přinášíme právně zpracovaný tiskopis formuláře pro nouzové otevírání "Čestné prohlášení objednatele služby"

, pro maximalizaci ochrany před možnými následky pro provádějícího zámečníka, a také k prostudování veškeré podklady složené z legislativních výňatků, komplexně se vztahující k této problematice. Přítomní členové byli seznámeni se zněním aktuálního OZ, kde zejména paragraf 9 hovoří o odpovědnosti v případě poskytování odborných služeb, které právě naši členové prokazatelně vykonávají. Zde jsme se dostali do velice zajímavé diskuze, kdy členové mohli konzultovat s právníkem své konkrétní případy z praxe. Přinášíme jeho revizi prohlášení a výklad nouzového otevírání v samostatné příloze této aktuality.

FORMULÁŘ KE STAŽENÍ ZDE

• SECURITY MAGAZÍN

Security Magazín
  • AZKS